Klubbinformation

 Mailkontakt: info.mcvfalbygden@gmail.com  

 

Ny form av utskick till medlemmarna

Nu har det första utskicket gjorts till de medlemmar som har en registrerad e-mailadress. Utskicket innehåller Evenemangskalender 2019 samt information om jubileumsresan till  DAK veteranmarknad i Falun första helgen i september

                                               MCV Falbygden 30år.

Inför klubbens 30 års jubileum har det tagits fram klubbtröjor, t-shirt och kepsar med en uppdaterad logotype. Se under den nya fliken "Klubbchoppen", där finns bilder och hur ni kan beställa.

                                             OBS!!! NY SAMLINGSTID

Styrelsen har tagit beslut om att från och med oktober 2018 ändra alla samlingstider som har varit 19.00 till 18.00. Detta är en anpassning till de medlemmar som har en bit att resa till samlingsplatserna samt att anpassa oss till besöksmålens öppettider.

   

 

 Till samtliga medlemmar.

UPPDATERING AV KONTAKTUPPGIFTER

Styrelsen uppdaterar nu samtliga medlemmars e-Mail adresser för på årsmötet 2019 togs det beslut att börja använda e mail som utstskicksforum i första hand. De medlemmar som inte har möjlighet att kunna använda e mail så kommer det vanliga pappersutskicket att gälla. Ett utskick med pappersformat kostar klubben minst1800kr/gång, närmare 6000kr/år, pengar som kan användas till andra och roligare medlemsaktiviteter.

För att uppdatera era e-mailadresser och så skicka dem till info.mcvfalbygden@gmail.com eller ring Börje Johansson på tel: 0708-498408. Enklast är om ni går ut på hemsidan och klickar på ovannämnda adress och skriv in uppgifterna och skickar iväg. Tackar på förhand och hoppas att samtliga medlemmar hörsammar denna uppdatering.

                                                                   Styrelsen / gm   Börje Johansson / Sekreterare.           

 

Ett prisexempel på MHRF veteranförsäkring för en mc från 1950 talet. Årspremien är 400kr och gäller upp till 2st basbelopp á 44.800kr, alltså 89.600kr. De som är från 30-talet och äldre blir det 355kr. Är nog inte många som slår den låga premien. Vill ni byta till MHRF försäkringen så kontakta dem på deras hemsida. Där finns all information om hur man gör en ansökan.

 

Har ni inte fått några sms eller e-mailutskick, uppdatera då med ert mobilnummer samt e-mailadress till följande.info.mcvfalbygden@gmail.com  eller till Börje Johansson 0708-498408.

 

Det går för närvarande inte att använda funktionen "Bildspel" på hemsidan. Hemsidans leverantör undersöker förnärvarande vad som orsakar felet.Om man inte har Adobe Flashplayer installerad så kan det räcka med att installera programmet. Klicka på länken så kommer ni direkt till sidan för nerladdning. http://get.adobe.com/se/flashplayer/?no_redirekt  Glöm inte att avmarkera de 2 rutorna som är markerade, annars så installeras McAffe,ett antivirusprogram.  Efter den installationen bör bildspelet fungera.

 

Betalningsinformation vid inbetalning av medlemsavgiften.

Medlemsavgift  150 Kr/år 

Familjemedlem 50 Kr/år.

Betalning till Bankgiro: 5597-4927.

Inbetalningsblankett kommer med årets första utskick.

 

OBS!!!  VIKTIGT!!!

(Glöm inte att skriva namn och medlemsnummer, annars kan ni ej registreras som betalande medlem). Medlemsnumret står på kuverets adressetikett. Är ni osäker så skicka en förfrågan, klicka på länken nedan.

Är du inte medlem än men vill bli, kontakta oss genom att skicka ett mail till info.mcvfalbygden@gmail.com  eller ta kontakt med någon av klubbens medlemmar.

 

 

Verksamhetsberättelse för Falbygdens MCV      2018.01.01 – 2018.12.31.

 

Styrelsens sammansättning har under året varit följande:

Rune Hjalmarsson                      Ordförande

Bengt Olof Karlsson                    v. ordförande

Börje Johansson                         Sekreterare

Claes Persson                             V. Sekreterare

Sune Arnesson                           Kassör

Roger Strålman                          Försäkringsansvarig

Anders Landsten                        Ledamot

Styrelsesuppleant har varit Göran Andersson.

Revisorer har varit Börje Kollnert och Magnus Olofsson med Roger Lindberg som ersättare.

Lotteriföreståndare för 2018 års lotteri har varit Göran Ohlsson.

Klubbens årsmöte hölls på Festvåningen Fyranhuset i Tidaholm den 11 april. 40 st medlemmar inkl. styrelsen deltog. Efter  årsmötes förhandlingarna  bjöds deltagarna på en god måltid samt kaffe med kaka. 

Styrelsen har under det gångna verksamhetsåret haft 8 protokollförda möten.

Som tidigare år har vi under sommarperioden haft våra vanliga onsdagsträffar växelvis i Falköping och Tidaholm. Vi har utöver dessa haft följande utflyktsmål: Motordagen i Tidaholm - Motor i Plantis –  Hemlig resa till Larv där en klubbmästare korades. - Utställning på Falköpings Flygplats / Skara Fornby. Söndagsfika hos Cafe Inga Lill vid Åsle Tå  (Maj – September). Klubben deltog även på Elmia under påskhelgen.

 Under Vår – Höst - Vinter har vi haft 8st sammankomster.

10 Januari: Hasse Hansson gästade klubben i Näs Bygdegård.

21 Februari: Besök vid Ingemar Häljessons Brandbilsmuseum Tibro.

07 Mars: Besök hos P W System Tidaholm

11 April: Årsmötesförhandlingar i Fyranhuset Tidaholm.  

29 September: Utställning Mekelsmäss ( St, Torget Falköping ).

17 Oktober: Besök hos Åsalidens ölbryggeri i Marka.

17 November: Besök hos Hornborga Classic Car.

12 December: Klubbträff med lussefika i Näs bygdegård.                                  

Klubbrallyt var i år borttaget och ersatt med att kora en Klubbmästare. Detta gjordes i samband den hemliga resan till Mat Magnus i Larv.

Klubbmästare blev Ingemar Andersson, 2,a blev Carina Landström, 3,a blev Leif Blomberg.

Till sist vill styrelsen tacka klubbens medlemmar för all energi de lagt ner på lottförsäljningen under året vilken utgör grunden för att vi skall kunna genomföra vårt aktiva program.    

 

                                                                    Styrelsen / gm Börje Johansson Sekreterare.

Bildarkiv

Klubben har nu funnits till i 30 år och nu saknar man bilder från tidigare års klubbverksamhet. Jag har påbörjat insamlandet av bilder till ett bildarkiv. Ni som har bilder tagna med digitalkamera eller har inscannade bilder till digitalformat fram tills idag, kopiera dem som ni tycker skulle passa och överlämna dem till mig, Börje Johansson. Lämpligt är att lägga bilderna på CD skiva eller ett usb minne. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Börje Johansson | Svar 07.02.2019 19.27

Det är redan på gång, jag ska bara få dem fotograferade på en modell föst. Kommer att finnas på hemsidan i slutet sv denna månad.

Hans Wahlström | Svar 07.02.2019 18.57

Börje ! Kan du inte klämma in en bild på de nya tröjorna, så vi i klubbens "ytter område" kan få se dom? Du kan ju vara "modell" på lördag om inte annat

Börje Johansson | Svar 31.01.2019 18.11

Tack för det fina omdömet. Bor du så det skulle fungera så är du hjärtligt välkommen som medlem till klubben. Börje Johansson / Sekreterare.

Ole larsen | Svar 31.01.2019 09.51

En, vad jag sett när jag tittar in på er hemsida, väldigt bra klubb med info för sina medlemmar och smygkolllare om mycket som rör hobbyn o intresset.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

20.10 | 19:10

Om någon är nyfiken på Varg-Olle-boken som Tommy Rander skrivit, så kan jag låna ut mitt exemplar. Fantastiskt bra skriven.
Tar med den till lusse-träffen

...
04.09 | 18:42

Här hade jag tur! Garaget är redan fullt!

...
17.08 | 13:06

Jag skulle prova att försegla den väl torkade korken med Cyanoakrylatlim. Det finns aktivator/kicker som gör att ytan härdar på en sekund.

...
04.08 | 22:20

Idag kom jag litet bortanför Trädet när min Svalan M75 nöp. När den kallnat körde jag sakta hem till Borås med flera kylstopp. Inget ÅsleTå idag heller.

...
Du gillar den här sidan