Klubbinformation

 Mailkontakt: info.mcvfalbygden@gmail.com  

 

Ny form av utskick till medlemmarna

Nu kommer det fortsättningsvis skickas ut information som klubbaktiviteter med E- mail till de som har denna funktion. Övriga får brevledes som tidigare. Endast varje års första utskick kommer att vara i pappersform.

                                                   Klubbchoppen

2019 firade klubben 30 års jubileum och i samband med det togs det fram klubbtröjor, t-shirt och kepsar med en uppdaterad logotype. Se under den nya fliken "Klubbchoppen", där finns bilder och hur ni kan beställa.

                                            

                                                 Till samtliga medlemmar.

UPPDATERING AV KONTAKTUPPGIFTER

Styrelsen uppdaterar nu samtliga medlemmars e-Mail adresser för på årsmötet 2019 togs det beslut att börja använda e mail som utstskicksforum i första hand. De medlemmar som inte har möjlighet att kunna använda e mail så kommer det vanliga pappersutskicket att gälla. Ett utskick med pappersformat kostar klubben minst1800kr/gång, närmare 6000kr/år, pengar som kan användas till andra och roligare medlemsaktiviteter.

För att uppdatera era e-mailadresser och så skicka dem till info.mcvfalbygden@gmail.com eller ring Börje Johansson på tel: 0708-498408. Enklast är om ni går ut på hemsidan och klickar på ovannämnda adress och skriv in uppgifterna och skickar iväg. Tackar på förhand och hoppas att samtliga medlemmar hörsammar denna uppdatering.

                                                                   Styrelsen / gm   Börje Johansson / Sekreterare.           

 

Ett prisexempel på MHRF veteranförsäkring för en mc från 1950 talet. Årspremien är 400kr och gäller upp till 2st basbelopp á 44.800kr, alltså 89.600kr. De som är från 30-talet och äldre blir det 355kr. Är nog inte många som slår den låga premien. Vill ni byta till MHRF försäkringen så kontakta dem på deras hemsida. Där finns all information om hur man gör en ansökan.

 

Har ni inte fått några sms eller e-mailutskick, uppdatera då med ert mobilnummer samt e-mailadress till följande.info.mcvfalbygden@gmail.com  eller till Börje Johansson 0708-498408.

 

Det går för närvarande inte att använda funktionen "Bildspel" på hemsidan. Hemsidans leverantör undersöker förnärvarande vad som orsakar felet.Om man inte har Adobe Flashplayer installerad så kan det räcka med att installera programmet. Klicka på länken så kommer ni direkt till sidan för nerladdning. http://get.adobe.com/se/flashplayer/?no_redirekt  Glöm inte att avmarkera de 2 rutorna som är markerade, annars så installeras McAffe,ett antivirusprogram.  Efter den installationen bör bildspelet fungera.

 

Betalningsinformation vid inbetalning av medlemsavgiften.

Medlemsavgift  150 Kr/år 

Familjemedlem 50 Kr/år.

Betalning till Bankgiro: 5597-4927.

Inbetalningsblankett kommer med årets första utskick.

 

OBS!!!  VIKTIGT!!!

(Glöm inte att skriva namn och medlemsnummer, annars kan ni ej registreras som betalande medlem). Medlemsnumret står på kuverets adressetikett. Är ni osäker så skicka en förfrågan, klicka på länken nedan.

Är du inte medlem än men vill bli, kontakta oss genom att skicka ett mail till info.mcvfalbygden@gmail.com  eller ta kontakt med någon av klubbens medlemmar.

 

 

 

Bildarkiv

Klubben har nu funnits till i 30 år och nu saknar man bilder från tidigare års klubbverksamhet. Jag har påbörjat insamlandet av bilder till ett bildarkiv. Ni som har bilder tagna med digitalkamera eller har inscannade bilder till digitalformat fram tills idag, kopiera dem som ni tycker skulle passa och överlämna dem till mig, Börje Johansson. Lämpligt är att lägga bilderna på CD skiva eller ett usb minne. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Börje Johansson | Svar 07.02.2019 19.27

Det är redan på gång, jag ska bara få dem fotograferade på en modell föst. Kommer att finnas på hemsidan i slutet sv denna månad.

Hans Wahlström | Svar 07.02.2019 18.57

Börje ! Kan du inte klämma in en bild på de nya tröjorna, så vi i klubbens "ytter område" kan få se dom? Du kan ju vara "modell" på lördag om inte annat

Börje Johansson | Svar 31.01.2019 18.11

Tack för det fina omdömet. Bor du så det skulle fungera så är du hjärtligt välkommen som medlem till klubben. Börje Johansson / Sekreterare.

Ole larsen | Svar 31.01.2019 09.51

En, vad jag sett när jag tittar in på er hemsida, väldigt bra klubb med info för sina medlemmar och smygkolllare om mycket som rör hobbyn o intresset.

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

09.12 | 08:49

Synd att det finns årtal för dessa pågående renoveringar. Jag har kört en Square Four en gång - Det var en råstark och väldigt dragvillig motor.

...
20.10 | 19:10

Om någon är nyfiken på Varg-Olle-boken som Tommy Rander skrivit, så kan jag låna ut mitt exemplar. Fantastiskt bra skriven.
Tar med den till lusse-träffen

...
04.09 | 18:42

Här hade jag tur! Garaget är redan fullt!

...
17.08 | 13:06

Jag skulle prova att försegla den väl torkade korken med Cyanoakrylatlim. Det finns aktivator/kicker som gör att ytan härdar på en sekund.

...
Du gillar den här sidan