Klubbinformation

 Mailkontakt: info.mcvfalbygden@gmail.com  

 

Till samtliga medlemmar.


Styrelsen tar tacksamt emot förslag från medlemmarna om tänkbara utflycktsmål inför den kommande sommarsäsongen ( maj-augusti ) 2018. Kontakta någon i styrelsen eller på klubbens e-mail: info.mcvfalbygden@gmail.com

 

Ett prisexempel på MHRF veteranförsäkring för en mc från 1950 talet. Årspremien är 395kr och gäller upp till 2st basbelopp á 44.800kr, alltså 89.600kr. Är nog inte många som slår den låga premien. Vill ni byta till MHRF försäkringen så kontakta dem på deras hemsida. Där finns all information om hur man gör en ansökan.

 

Har ni inte fått några sms eller e-mailutskick under 2017, uppdatera då med ert mobilnummer samt e-mailadress till följande.info.mcvfalbygden@gmail.com  eller till Börje Johansson 0708-498408.

 

Det går för närvarande inte att använda funktionen "Bildspel" på hemsidan. Hemsidans leverantör undersöker förnärvarande vad som orsakar felet.Om man inte har Adobe Flashplayer installerad så kan det räcka med att installera programmet. Klicka på länken så kommer ni direkt till sidan för nerladdning. http://get.adobe.com/se/flashplayer/?no_redirekt  Glöm inte att avmarkera de 2 rutorna som är markerade, annars så installeras McAffe,ett antivirusprogram.  Efter den installationen bör bildspelet fungera.

 

Betalningsinformation vid inbetalning av medlemsavgiften.

Medlemsavgift  150 Kr/år 

Familjemedlem 50 Kr/år.

Betalning till Bankgiro: 5597-4927.

Inbetalningsblankett kommer med årets första utskick.

 

OBS!!!  VIKTIGT!!!

(Glöm inte att skriva namn och medlemsnummer, annars kan ni ej registreras som betalande medlem). Medlemsnumret står på kuverets adressetikett. Är ni osäker så skicka en förfrågan, klicka på länken nedan.

Är du inte medlem än men vill bli, kontakta oss genom att skicka ett mail till info.mcvfalbygden@gmail.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildarkiv

Klubben har nu funnits till i 28 år och nu saknar man bilder från tidigare års klubbverksamhet. Jag har påbörjat insamlandet av bilder till ett bildarkiv. Ni som har bilder tagna med digitalkamera eller har inscannade bilder till digitalformat fram tills idag, kopiera dem som ni tycker skulle passa och överlämna dem till mig, Börje Johansson. Lämpligt är att lägga bilderna på CD skiva eller ett usb minne. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

17.10 | 14:17

Tack Dennis, kul att du tycker om sidan. Kanske ett medlemskap i MCV Falbygden skulle locka dig.

...
15.10 | 19:05

Hej
Det var en bra och rolig websida att se era olika motorcyklar , ett tips jag fick från Börje Johansson.

...
14.09 | 17:10

"Klubbens garage" är bara en samlingssida. motorcyklarna ägs av de klubbmedlemmar som vill visa upp sina veteraner. Dessa motorcycklar finns hemma hos ägarna.

...
14.09 | 07:53

Hej! Har ni öppettider i garaget så man kan besöka det nu i höst ?

...
Du gillar den här sidan