Medlemmars prestationer 2019

Motor i Plantis Falköping

Från vänster Kent Gustavsson och Folke Hjalmarsson

2019-06-15

Under årets utställning vid motor i Plantis tog Folke Hjalmarsson hem första priset för sin Harley Davidson från 1929 och andrapriset tog Kent "Hubbe" Gustavsson med sin Velocette från 1951, båda medlemmar i vår klubb. De förärades med var sin pokal.

Klubbrallyt 2019

Vid årets klubbrally stod Rune Blank som segrare med Sune Arnesson tvåa och Jan Erik karlsson trea.

Husqvarnarallyt 2019

De tre som lyckades bäst.

Vid årets upplaga av Husqvarnarallyt var det 170 deltagare och några från vår klubb deltog. Bäst lyckades Börje Johansson som tog hem förstapriset. Priset bestod av en fin plakett samt en blombukett.

Medaljregn vid Rally på Dal

Från vänster: Sven Olof Jonsson Sune Arnesson Börje Johansson Jan Åke Andersson

Vi var ett tiotal från vår klubb som åkte det vackra och populära veteranrallyt " Rally på Dal". Detta rally inneåller 5 st praktiska prov och om man har lyckat vid varje station så får man noll poäng. Altså gäller det att få så lite poäng som möjligt. Här kom Sune Arnesson trea och Börje Johansson fyra, nämnas bör att konkurensen är stor för det var ett hundra tal startande. Vid prisutdelningen så delades det ut minnesplaketter för antal körda rallyn och här fick Sven Olof Jonsson och Jan Åke Andersson var sin tioårsplakett och Börje Johansson och Sune Arnesson var sin femtonårsplakett plus att få välja var sitt pris från det rikliga prisbordet.

Här kommer det presenteras framgångar som medlemmarna har gjort under 2019

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

26.05 | 08:26

Grattis Sune!! till bronsplaceringen i rallyt på Dal

...
23.04 | 12:49

Här kommer adressen

...
07.02 | 19:27

Det är redan på gång, jag ska bara få dem fotograferade på en modell föst. Kommer att finnas på hemsidan i slutet sv denna månad.

...
07.02 | 18:57

Börje ! Kan du inte klämma in en bild på de nya tröjorna, så vi i klubbens "ytter område" kan få se dom? Du kan ju vara "modell" på lördag om inte annat

...
Du gillar den här sidan