Senaste Nytt 2021

Besök hos Brandstorps Hembygdsförening

Göran visar Alf något spännande, säkert motorrelaterat.

2021-07-17

Högsommarvärme, runt 30 grader så samlades 15 st medlemmar för att besöka Brandstorps Hembygdsförening. Detta har blivit en tradition som vi återkommer till varje år. Som vanligt så blev vi väl mottagna och miljön är den bästa tänkbara med utsikt över vättern.

Veteranträff hos Gökhems Bygdegårdsförening

2021-06-30

Vid ordinarie onsdagsträff så blev klubbens medlemmar inbjudna till Gökhems Bygdegårdsförening som arrangerar en veteranträff första onsdagen efter midsommar. Vi var närmare ett 25 tal medlemmar som mötte upp inför gemensam färd runt Mösseberg där Gökhem ligger. Arrangemanget var välbesökt med både utställare och besökare, även kaffe med tillbehör och korv med bröd serverades. Besökare kom på både traktor, bil, mc och moped. Även en tändkulemotor var utställd och som startades till besökarnas belåtenhet.

Klubbrallyt 2021

Klubbmästaren Inga Britt Henriksson som flankeras av 2,an Leif Blomster samt 3,an Folke Hjalmarsson

Klubbrallyt kördes den 6 juni, Sveriges nationaldag. Göran Ohlsson med familj hade arrangerat rallyt som startade vid Motell Ålleberg Falköping. Deltagarantalet blev så stort (45 st) att Göran blev tvungen att delge deltagarna slutmålet som brukar vara hemligt för att risken att vi skulle komma ifrån varann var stor. Resan gick på fina asfalterade vägar som till slut mynnade ut vid familjens sommarstuga som är beläget intill den vackra Sämsjön. Här var det förberett med kaffe med fralla samt en tipspromenad med 2 praktiska prov. Efter att deltagarna fått vila en stund vid den vackra sjöstranden så bjöds det på grillade hamburgare med tillbehör. Som avslutning på eftermiddagen så redogjorde Göran resultatet av frågor och aktiviteter för att utse en klubbmästare för 2021. Klubbmästare blev Ing Britt Henriksson, 2,a blev Leif Blomster samt 3,a blev Folke Hjalmarsson, samtliga förärades med var sin pokal. Eftersom MCV Sverige firar sitt 50 års jubileum i år så fick samtliga deltagare en minnesgåva, en t-skirt med mcvloggan på bröstet. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev en strålande försommardag. Alla vi som fick deltaga under denna alltigenom trevliga dag vill tacka Göran och Monica Ohlsson samt deras barn och barnbarn för ett väl genomfört arrangemang. Under fliken Evenemang 2021 ser du ett mer utförligt inlägg från rallyt.

Sommarhälsning från Cafe Åsle Tå,s tidigare ägare.

Inga Lill & Uffe

De skriver:

Hej, Vi har haft en mycket härlig och ledig sommar. Hoppas ni och hela MC-gänget mår bra.

Bästa hälsningar från Inga Lill och Uffe.

Vi från MCV Falbygden tackar så mycket för hälsningen och vi önskar er det allra bästa framtiden har att erbjuda.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Per rådmark | Svar 05.07.2017 20:28

Jättefin soida

Börje Johansson 05.07.2017 21:43

Tack Per, kul att du gillar hemsidan.

Hans Wahlström | Svar 12.08.2016 12:31

Grattis Börje! Som fick det fina priset för bästa (finaste) veteran MC på Hjulafton, i går!
Hasse

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

11.03 | 15:18

Om du är medlem i Mcv Sverige så kan du hitta andra ägare av samma cyckel som du har, kontakta dem så får du säkert svar på de frågor du har.

...
11.03 | 14:56

Någon som vet färgkoden till Rex (sk. BlåRex) -38 Den blå färgen.

...
04.12 | 17:09

Jag har en liter av sådan färg, ska se om det står en färgkod på burken

...
04.12 | 16:50

Hej Börje!
Det vet jag inte säkert men har du den koden kan jag kolla på den

...
Du gillar den här sidan