Senaste Nytt 2020

Sommarhälsning från Cafe Åsle Tå,s tidigare ägare.

Inga Lill & Uffe

De skriver:

Hej, Vi har haft en mycket härlig och ledig sommar. Hoppas ni och hela MC-gänget mår bra.

Bästa hälsningar från Inga Lill och Uffe.

Vi från MCV Falbygden tackar så mycket för hälsningen och vi önskar er det allra bästa framtiden har att erbjuda.

Klubbrallyt i Sandhem 2020

Tony Petterson flankeras av Jonas Andersson och Alf Lind

2020-06-06

Efter alla restriktioner med inställda evenemang i rådande pandemi var det extra roligt att vi i klubben kunde genomföra vårt klubbrally. Bengt Olof Karlsson som är duktig på att arrangera hade även i år åtagit sig att stå som arrangör. Samling inför starten var vid Sandhems mc museum som för övrigt är Bengt Olofs privata samling. 10.00. startade vi, ett 25 tal deltagare och vi körde en slinga på ca 7 mil i en fin försommarprakt. Vädret var med oss under åkturen men efter målgång så fick vi lite regn. Väl i mål vidtog en tipspromenad med frågor för att utse årets klubbmästare. Anders och Niklas såg till att vi fick mat efter målgång, han grillade hamburgare med tillbehör. Eftersom många av oss tillhör den berömda riskgruppen för covid 19 så höll vi oss i utemiljö. Som sista inslag så vidtog prisutdelningen och här var Tony Pettersson suverän med hela 11 rätt. Klubbmästare för år 2020 blev Tony Pettersson Tidaholm, 2,a blev Jonas Andersson Tidaholm, 3,a blev Alf Lind Tidaholm. Avslutningsvis vill vi tacka Bengt Olof för ett väl genomfört arrangemang.

Besök hos Gyllensvans Möbelindustri Kättilstorp

Kalle Gyllensvan (stående) vid fikabordet.

2020-02-19.

Efter gemensam färd ut till Gyllensvans Möbelindustri i Kättilstorp togs vi emot av Kalle Gyllensvan som välkomnade oss och gav en beskrivning av anläggningens utveckling. Från möbelfabrik med få anställda, tills idag, där 240 personer bearbetar 650 ton spånskiva/dygn.Dessa omvandlas företrädesvis till Billy-bokhyllor för IKEA. Vid rundvandringen i fabrikslokalerna, där vi guidades av Erik Gyllensvan fick vi se laminering, kapning, kantlistning, borrning och förpackning. Allt görs i liner och förpackningen står ett sjuttiotal robotar för. Efter en intressant och givade kväll tackade vi för oss och en gåva överlämnades som tack för att vi fick komma och ta del av en av Falbygdens blomstrande industrier.

 

 

 

 

Besök hos Friggeråkers Verkstäder Falköping

Från rundvandringen i verkstaden.

2020-01-22.

Christer Friggeråker tog emot oss och höll en presentation om företaget. Efter presentationen så togs det en kaffepaus. Maskiner som tillverkas är inom halkbekämpning salt/sand spridning. En video i ämnet visades innan rundvandring gjordes i fabrikslokalerna. Maskinparken visades och bestod bla, av en helt nyinköpt lasermaskin. Efter att ha fått gå igenom lokalerna och fått höra berättelse om företagets historik och framtid tackade vi för oss och överlämnade en liten gåva som tack.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Per rådmark | Svar 05.07.2017 20.28

Jättefin soida

Börje Johansson 05.07.2017 21.43

Tack Per, kul att du gillar hemsidan.

Hans Wahlström | Svar 12.08.2016 12.31

Grattis Börje! Som fick det fina priset för bästa (finaste) veteran MC på Hjulafton, i går!
Hasse

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.07 | 09:05

Hej Tommy
Svårt att veta utan att se cykeln men är det samma som Husqvarna kanske. Dekaler kan du nog finna hos Auto Arkiv i Sunne.

...
28.07 | 00:30

Hej!
Undrar om någon vet om delar till en Apollo 118cc 1951?
Kedjeskydd, dekaler

Mvh Tommy

...
26.06 | 18:52

Vad är det för en motorcyckel?

...
26.06 | 15:03

Om man behöver hjälp med att värdera en motorcyckel var kan man vända sig?

...
Du gillar den här sidan