Senaste Nytt 2019

Besök på Opelmuseet i Norra Lundby

Bild tagen på några av museets bilar

2019-02-16

Februari månads aktivitet var ett besök hos Inge Anderssons Opelmuseum i Norra Lundby, Axvall. Ett 35-tal medlemmar hade mött upp för gemensam färd till museet. Väl framme tog Inge emot oss och vi fick en rundvandring med historiken till varje fordon i museet. Inges museum är de största och ev, enda museum i europa som bara har opelbilar, och det finns så många bilar i ett fint skick så han kan byta ut samtliga fordon vart tredje år. Efter besöket for vi till Mellomgårdens cafe för en fikastund. Cafeet ligger granngårds med opelmuseet så ett fikastopp där passade oss bra.

Besök hos Skara Motor

Peter Fransson i full färd med att demontera en v8 motor.

2019-01-24.

Vi var ett 40tal medlemmar som deltog vid besöket hos Skara Motor som vad namnet säger ligger i Skara. Peter Fransson tog emot oss och redogjorde med information och en rundvandring i verkstaden. Hos detta företag är nog ingenting omöligt när det gäller att reparera motorer, allt ifrån mopeder till de största lastbilsmotorerna. Hos Peter finns det ett genuint intresse och kunnande för både nytt och gammalt i motorväg, och det krävs nog för att kunna behärska alla de avanserade maskiner som krävs för att få ett bra resultat. Kvällen avslutades med kaffe med dopp innan hemfärd. Tack Peter för en intressant kväll. 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...

Per rådmark | Svar 05.07.2017 20.28

Jättefin soida

Börje Johansson 05.07.2017 21.43

Tack Per, kul att du gillar hemsidan.

Hans Wahlström | Svar 12.08.2016 12.31

Grattis Börje! Som fick det fina priset för bästa (finaste) veteran MC på Hjulafton, i går!
Hasse

Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.02 | 19:27

Det är redan på gång, jag ska bara få dem fotograferade på en modell föst. Kommer att finnas på hemsidan i slutet sv denna månad.

...
07.02 | 18:57

Börje ! Kan du inte klämma in en bild på de nya tröjorna, så vi i klubbens "ytter område" kan få se dom? Du kan ju vara "modell" på lördag om inte annat

...
31.01 | 18:11

Tack för det fina omdömet. Bor du så det skulle fungera så är du hjärtligt välkommen som medlem till klubben. Börje Johansson / Sekreterare.

...
31.01 | 09:51

En, vad jag sett när jag tittar in på er hemsida, väldigt bra klubb med info för sina medlemmar och smygkolllare om mycket som rör hobbyn o intresset.

...
Du gillar den här sidan