Nsu 201 ZDB 1939

Har påbörjat en renovering av denna lite ovanliga lilla tvåtaktare från Nsu. Det första steget blir att göra den i ordning inför en registreringsbesiktning. Nu är hjul, bromsar klara och nytt elsystem tillverkat. Tanken är rengjord och nu vänta motorn på en genomgång. Ett problem är att vid en renovering på 70 talet så har hela hojens metallytor galvats som har gjort så att lacken har "krackulerat. Det får komma en omlackering i ett senare skede.
Nu är motorn demonterad och tyvärr så var den i ett uselt skick. Vevparti, cylinder och ny kolv är inlämnat för renovering hos Stigs Motormekaniska i Axvall. Övriga motorkomponenter reparerar jag själv.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

23.04 | 12:49

Här kommer adressen

...
07.02 | 19:27

Det är redan på gång, jag ska bara få dem fotograferade på en modell föst. Kommer att finnas på hemsidan i slutet sv denna månad.

...
07.02 | 18:57

Börje ! Kan du inte klämma in en bild på de nya tröjorna, så vi i klubbens "ytter område" kan få se dom? Du kan ju vara "modell" på lördag om inte annat

...
31.01 | 18:11

Tack för det fina omdömet. Bor du så det skulle fungera så är du hjärtligt välkommen som medlem till klubben. Börje Johansson / Sekreterare.

...
Du gillar den här sidan