Evenemang 2019

Besök av Rune "Fritte" Nilsson i Näs Bygdegård

Rune "Fritte" Nilsson framför en fylld sal av åhörare.

2019-03-13.

Vi var ett 40 tal åhörare när Rune "Fritte" Nilsson från Lerum besökte oss i Näs Bygdegård. Fritte har ägnat sitt liv från de tidiga tonåren fram till 75+ inom motorsporten. Han började sin bana inom svensk motorsport redan med en vanlig cykel och deltog i något som kallades cykelcross. Efter det han fick körkort så har han tävlat i samtliga former av motorsport inom och utanför Sveriges gränser. Han har tillhört den svenska eliten inom enduro, motorcross, rundbana och TT lopp. De senaste åren har han även kört formulalopp med bil. Fritte gav oss en 2 timmar lång livsresa inom motorsporten som han har deltagit i. Innan kvällen var slut så tackade ordförande Rune Hjalmarsson och överlämnade en gåva som bevis på vår uppskattning.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

07.02 | 19:27

Det är redan på gång, jag ska bara få dem fotograferade på en modell föst. Kommer att finnas på hemsidan i slutet sv denna månad.

...
07.02 | 18:57

Börje ! Kan du inte klämma in en bild på de nya tröjorna, så vi i klubbens "ytter område" kan få se dom? Du kan ju vara "modell" på lördag om inte annat

...
31.01 | 18:11

Tack för det fina omdömet. Bor du så det skulle fungera så är du hjärtligt välkommen som medlem till klubben. Börje Johansson / Sekreterare.

...
31.01 | 09:51

En, vad jag sett när jag tittar in på er hemsida, väldigt bra klubb med info för sina medlemmar och smygkolllare om mycket som rör hobbyn o intresset.

...
Du gillar den här sidan